Zimonjić i Matkovski ređaju pobede, da li će za titulu igrati protiv dva Đokovića?

Izvor: Blic, 07.Okt.2015, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Matkovski ređaju pobede, da li će za titulu igrati protiv dva Đokovića?

Nenad Zimonjić i njegov dubl-partner Marcin Matkovski iz Poljske plasirali su se u polufinale Kina opena, teniskog turnira u Pekingu.

Njih dvojica su posle neizvesne borbe savladali Engleza Donika Inglota i bivšeg "Zikijevog" saigrača, Roberta Lindšteta iz Švedske sa 4:6, 7:6(4), 10:7.

Zimonjić i Matkovski još uvek ne znaju s kim će se sastati u polufinalu, jer dubl Nestor/Rože-Vaselin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još čeka svog četvrtfinalnog rivala. Ipak, i pored toga, turnir u Kini mogao bi da donese više nego zanimljivo finale, jer se u drugom delu žreba nalaze - braća Đokovići.

Novak i Đorđe će, ove srede oko podneva po srednjeevropskom vremenu, u svom četvrtfinalnom nastupu potražiti pobedu protiv Vaseka Pospišila i Džeka Soka. Prođu li u polufinale, postoji mogućnost da će tamo igrati protiv - Troickog.

Ipak, Viktor sa svojim saigračem, Pablom Kuevasom, treba najpre da eliminiše Bopanu i Iznera, a onda u četvrtfinalu Žan-Žulijena Rožera i Tekaua.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zimonjić i Matkovski u polufinalu Pekinga

Izvor: Studio B, 07.Okt.2015

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marćin Matkovski plasirali su se u polufinale ATP turniru u Pekingu, pošto su danas u 2. kolu pobedili britansko-švedski par Dominik Inglo/Robert Lindšted sa 4:6, 7:6 (7:4), 10:7...Zimonjić i Matkovski su postavljeni za druge nosioce, a još nisu poznati njihovi...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.