Zimonjić i Lodra u drugom kolu u Roterdamu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lodra u drugom kolu u Roterdamu

ROTERDAM -

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra plasirali su se u drugo kolo turnira u Roterdamu.

Srpsko-francuski dubl bio je bolji od češko -poljske kombinacije Tomaš Berdih-Lukaš Kubot sa 2:1 (6:3 3:6 10:7).

Zimonjić i Lodra su odlično otvorili meč i poveli sa 1:0 u setovima.

U drugom setu razigrao se odmorni Berdih, koji je pre dubla odigrao samo tri gema protiv Bagdatisa u pojedinačnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << konkurenciji i lako obezbedio plasman u četvrtfinale, zahvaljujući predaji Kipranina zbog povrede.

Usledio je taj brejk koji je fantastično odigrao Lodra. Njegovi sigurni servisi i Zimonjićeva sigurnost na mreži obezbedili su im naredni duel u kojem će im protivnici biti Žan Žilijen Rojer sa Holandskih Antila i Pakistanac Aisam Kuresi.

Naš predstavnik u singlu Viktor Troicki igra poslednji meč dana na centralnom terenu protiv domaćeg tenisera 235. na svetu Džesija Huta Galunga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ziki i Ljodra u drugom kolu turnira u Roterdamu

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2012

Posle velike borbe sa Tomašom Berdihom i Lukašom Kubotom, Zimonjić i Ljodra izborili plasman u drugo kolo turnira u Roterdamu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.