Zimonjić i Lodra u polufinalu turnira u Roterdamu

Izvor: Blic, 17.Feb.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lodra u polufinalu turnira u Roterdamu

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra plasirali su se u polufinale turnira u Roterdamu pobedom na Aisamom Kuerešijem i Žan Žilijenom Rožerom u dva seta - 7:6(2), 6:4.

Srpsko-francuski par odlično je započeo duel ali su ubrzo protivnici pokazali da su tvrd orah pa se stiglo do taj brejka koji su Zimonjić i Lodra rešili u svoju korist izgubivši tada samo dva poena.

U drugom setu se takođe vodila velika borba ali su Kuereši i Rožer popustili u desetom gemu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prepustili brejk koji je Srbinu i Francuzu doneo i pobedu.

Zimonjić i Lodra sastaće se u polufinalu sa Aleksom Bogomolovim i Dikom Normanom.

Povezane vesti: Zimonjić i Lodra u drugom kolu turnira u Roterdamu Zimonjić i Lodra izgubili u finalu, ništa od prve titule Berdih odustao zbog bolesti, Zimonjić i Lodra u finalu Zimonjić i Lodra u polufinalu turnira u Roterdamu Zimonjić i Lodra u četvrtfinalu turnira u Roterdamu
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.