Zimonjić i Lindšted uspešni na startu

Izvor: Studio B, 26.Feb.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lindšted uspešni na startu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted uspešno su startovali na ATP turniru u Dubaiju u konkureniji dublova, pošto su pobedili americko-australijski par Erik Butorac/Pol Henli sa 6:3, 6:4.

Zimonjić i Lindšted će u drugom kolu igrati protiv Rusa Nikolaja Davidenka i Belgijanca Dika Normana, koji su bili bolji od braće Novaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i Marka Đokovića.

Najbolji srpski dubl igrač i Lindšted prošle nedelje trijumfovali su u Roterdamu.

Na turniru u Dubaiju, koji se igra za nagradni fond od dva miliona dolara, postavljeni su za treće nosioce.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUBAI: Zimonjić i Lindšted pobedili u prvom kolu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2013

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted uspešno su  startovali na ATP turniru u Dubaiju u konkureniji dublova, budući da su pobedili americko-australijski par Erik Butorac/Pol Henli sa 6:3, 6:4.. Zimonjić i Lindšted će u drugom kolu igrati protiv Rusa Nikolaja Davidenka i Belgijanca...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.