Zimonjić i Cicipas zajedno napadaju titulu u Roterdamu

Izvor: B92, 26.Jan.2020, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Cicipas zajedno napadaju titulu u Roterdamu

Selektor srpske Dejvis kup reprezentacije Nenad Zimonjić i grčki teniser Stefanos Cicipas prijavili su se da igraju dubl na turniru u Roterdamu.

Ovu informaciju je preneo Mihal Samulski, pa bi u Holandiji trebalo da vidimo na terenu 21-godišnjeg Grka i 43-godišnjeg Srbina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rame uz rame.

Njih dvojica nikad ranije nisu igrali u paru na turnirima, pa će im tvrda podloga i dvoranski uslovi Roterdama biti totalna novina.

Cicipas je dublove do sada igrao tek povremeno, pošto se potpuno posvetio singl karijeri. Osvojio je četiri titule u toj konkurenciji, na trofej u dublu i dalje čeka.

S druge strane, Zimonjić je u ovoj konkurenciji osvojio čak 54 titule, uključujući i tri sa Gren slemova u dublu i pet u miks dublu.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.