Zimonjić: Trijumf u Roterdamu za podizanje samopouzdanja

Izvor: Politika, 17.Feb.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić: Trijumf u Roterdamu za podizanje samopouzdanja

ROTERDAM – Srpski teniser Nenad Zimonjić rekao je da će mu trijumf na ATP turniru u Roterdamu pomoći da sa mnogo više samopouzdanja zaigra u nastavku sezone.

Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted osvojili su prvu titulu od početka saradnje, pošto su u finalu pobedili holandski dubl Tijemo de Baker - Huta Galung sa 5:7, 6:3, 10:8.

„Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je lepo kad osvojiš prvu titulu. Ovo nam je četvrti turnir od početka godine i dosta smo se mučili. Početak nedelje je bio težak i mogu da kažem da smo imali i sreće. Ovaj trofej će nam podići samopouzdanje i planiramo da igramo bolje u nastavku sezone”, rekao je Zimonjić za sajt ATP.

Zimonjić i Lindšted su od početka sezone gubili na startu turnira u Dohi i Sidneju, a bez uspeha nastupali su i na Australijan opena, gde su eliminisani u drugoj rundi.

„Neverovatan je osećaj. Nismo imali najbolji početak sezone, ali to je normalno kad imaš novog partnera. U Roterdamu smo imali nekoliko neizvesnih mečeva, ali smo se borili i pružili dobru igru u polufinalu i finalu”, rekao je Lindšted.

Tanjug

objavljeno: 17.02.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.