Troicki,Zimonjić i Nestor u polufinalu turnira u Pekingu

Izvor: Politika, 08.Okt.2010, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki,Zimonjić i Nestor u polufinalu turnira u Pekingu

BEOGRAD – Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u polufinale turnira u Pekingu pošto su danas pobedili ukrajinsko-ruski dubl Sergeja Stakhovskog i Mihaila Južnog sa 2:0 u setovima (6:2, 6:2).

Zimonjić i Nestor su potpuno dominirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u meču, osvojili su 51 poen, 20 više od protivnika i od šest brejk lopti iskoristili su četiri, dok njihovi protivnici nisu imali nijednu priliku za brejk.

Srpsko-kanadski dubl, koji je postavljen za druge nosioce, u polufinalu će igrati protiv pobednika meča četvrtih nosioca Marijuša Firstenberga i Marsina Matkovskog iz Poljske i Amerikanca Mardija Fiša i Marka Noulsa sa Bahama.

-------------------------------------------------------

I Troicki stigao do polufinala

TOKIO – Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u polufinale ATP turnira u Tokiju, pošto je danas u četvrtfinalu savladao Španca Giljerma Garsiju Lopesa sa 6:2, 3:6, 6:4.

Troicki će se u borbi za finale turnira, čiji nagradni fond iznosi1,1 miliona dolara, sastati sa prvim teniserom sveta Špancem Rafaelom Nadalom koji je bio bolji od Rusa Dmitrija Tursunova rezultatom 6:4, 6:1.

Beta

objavljeno: 08/10/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.