Loš početak za Zikija i Lindsteda

Izvor: B92, 31.Dec.2012, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš početak za Zikija i Lindsteda

Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindsted eliminisani su na startu ATP turnira u Dohi, koji se igra za ukupan nagradni fond od milion dolara.

Oni su poraženi od filipinsko-britanskog para Trit Konrad Huej/Dominik Inglot sa 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Zimonjić i Lindsted bili su prvi nosioci na turniru, ali su se na njemu zadržali samo sat vremena. Na turniru u Dohi učestvuje i Viktor Troicki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , koji je postavljen za šestog nosioca u singl konkurenciji.

Troicki u ovim trenucima igra protiv Nemca Bjerna Faua.

Treći reket Srbije takmičiće se i u dublu, gde će u paru sa Slovencem Gregom Zemljom u utorak ili sredu igrati protiv Nemaca Kristofera Kasa i Filipa Kolšrajbera.

U kvalifikacijama za ovaj turnir ispao je Dušan Lajović.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Doha: Zimonjić eliminisan na startu

Izvor: Sportal.rs, 31.Dec.2012

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted eliminisani su već u prvom kolu dublova na ATP turniru u Dohi.Prvi nosioci na turniru nimalo nisu opravdali očekivanja pošto su na startu takmičenja poraženi od filipinsko-britanskog para Trit Konrad Huej/Dominik Inglot sa 2:0 u setovima...

Nastavak na Sportal.rs...

ATP Doha: Nemac namučio Troickog

Izvor: Sportal.rs, 31.Dec.2012

Srpski teniser Viktor Troicki se dobro namučio na startu takmičenja na turniru u Dohi. Troicki, koji je na turniru postavljen za šestog nosioca u singl konkurenciji, u prvom kolu je posle tri seta savladao Nemca Bjerna Faua rezultatom 6:3, 3:6 i 6:4.

Nastavak na Sportal.rs...

Viktor uspešan u Dohi

Izvor: RTS, 31.Dec.2012

Viktor Troicki uspešno je startovao na turniru u Dohi. On je savladao Nemca Bjerna Faua sa 2:1 po setovima 6:3, 3:6, 6:4. Na istom turniru u konkurenciji dublova Zimonjić i Linšted su poraženi od Filipinca Trita Konrada i Britanca Dominika Inglota sa 2:0... Uspešan start Viktora Troickog na Turniru...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.