Viktor uspešan u Dohi

Izvor: RTS, 31.Dec.2012, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor uspešan u Dohi

Viktor Troicki uspešno je startovao na turniru u Dohi. On je savladao Nemca Bjerna Faua sa 2:1 po setovima 6:3, 3:6, 6:4. Na istom turniru u konkurenciji dublova Zimonjić i Linšted su poraženi od Filipinca Trita Konrada i Britanca Dominika Inglota sa 2:0.

 Uspešan start Viktora Troickog na Turniru u Dohi. Posle velike borbe u tri seta uspeo je da savlada Bjerna Faua iz Nemačke. Sva tri seta rešena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa po jednim brejkom.

Viktor je bio sigurniji u finišu prvog seta. Iako je protivnik pretio tokom celog seta, naš teniser koristi priliku u osmom gemu pravi brejk za vođstvo od 5:3. Potom je bio siguran na svoj servis i rešava set u svoju korist, 6:3.

U drugom setu Nemac je bio bolji. Već u četvrtom gemu oduzima servis našeg tenisera i vodi sa 3:1. Troicki nije uspeo da se vrati u set. Sve njegove pokušaje protivnik je odbio, tako da Nemac dolazi do izjednačenja u setovima, 6:3 u drugom setu.

Najneizvesnije je bilo u trećem setu. Velika borba, oba tenisera su propustila po nekoliko šansi. U odlučujućem gemu, pri vođstvu našeg tenisera od 5:4, Viktor osvaja tri set lopte na servis Faua. Propušta ih. Međutim, osvaja novu koju uspeva da iskoristi i reši set i meč u svoju korist, 6:4 u trećem setu.

Nenad Zimonjić i Robert Linsted eliminisani su u prvom kolu Dohe. Iako su važili za glavne favorite, prvi nosioci turnira, neočekivano su izgubili od filipinsko-britanskog para. Konrad i Inglot su bili ubedljivi - 2:0 (6:2, 6:2).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.