Brajani mu opet došli glave

Izvor: Mondo, 13.Okt.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajani mu opet "došli glave"

Nenada Zimonjića treći put ove sezone u trećem kolu eliminisala američka braća

Foto: MN Press

Dva kola su prošli, ali ne i četvrtfinale na mastersu u Šangaju.

Nenad Zimonjić i Žo Vilfred Conga pretrpeli su poraz od Boba i Majka Brajana rezultatom 6:4, 7:5 posle 79 minuta igre.

Ziki i Conga imali su nemoguću misiju u trećoj rundi. Za rivale su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Amerikance, koji su najuspešniji dubl svih vremena, i to samo sat vremena nakon što je Conga završio težak meč u osmini finala singla, kada je posle dva i po sata nadigrao Nemca Aleksandera Zvereva.

Zimonjić je tako prvi put od Vimbldona uspeo da na jednom turniru stigne do trećeg kola. Od grend slema u Londonu do Šangaja odigrao je devet turnira i na pet je završavao učešće posle samo jednog odigranog duela.

Rezultat u Šangaju zapravo je među najboljima koje je Ziki ostvario u 2016.

Igrao je samo jedno polufinale, u Indijan Velsu sa Eduardom Rože-Vaselanom, a do meča u Šangaju još samo dva puta je igrao treće kolo, na Rolan Garosu i Vimbldonu, i na oba turnira bolji od njega i Radeka Štepaneka bila su bolja braća Brajan.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 5.452.985 dolara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.