Braća Brajan izbacila Zimonjića i Congu

Izvor: B92, 13.Okt.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća Brajan izbacila Zimonjića i Congu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Žo-Vilfred Conga eliminisani su u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju, u konkurenciji parova.

Oni su poraženi od Amerikanaca Boba i Majka Brajana 6:4, 7:5.

Meč je trajao 78 minuta, a Amerikanci, drugi nosioci, sem što su znatno uigraniji iskoristili su i umor Francuza, koji je samo sat ranije završio težak mec u singlu, dug dva i po sata, protiv Nemca Aleksandera Zvereva u tri seta i plasirao se u četvrtfinale.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 5.452.985 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajani mu opet "došli glave"

Izvor: Mondo, 13.Okt.2016

Nenada Zimonjića treći put ove sezone u trećem kolu eliminisala američka braća..Foto: MN Press..Dva kola su prošli, ali ne i četvrtfinale na mastersu u Šangaju...Nenad Zimonjić i Žo Vilfred Conga pretrpeli su poraz od Boba i Majka Brajana rezultatom 6:4, 7:5 posle 79 minuta igre...Ziki i Conga...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.