Vera Matović u NBA ligi: Maveriksi puštaju srpsku pesmu na ripit

Izvor: B92, 02.Dec.2021, 16:31

Vera Matović u NBA ligi: Maveriksi puštaju srpsku pesmu na "ripit"

Pesma "Miki Milane", srpske pevačice Vere Matović, pravi je hit u Sjedinjenim Američkim Državama – a to su potvrdili iz košarkaškog kluba Dalas Maveriksi.

Glavni "krivci" za to što numera na srpskom jeziku odjekuje košarkaškom halom su Boban Marjanović i Luka Dončić.

Naime, praksa je da ako košarkaši Dalasa postignu koš za pobedu u poslednjoj sekundi meča, u tom momentu na razglasu se pušta ova pesma.

"Dok su neki ljudi pokušavali da shvate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta su bili NFT-jevi, mi smo vrteli jednu pesmu iznova i iznova", napisali su iz Maveriksa

NFT je poklon u digitalnom obliku, i to je način da klub iskaže zahvalnost navijačima koji redovno dolaze na utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MIKI, MILANE": Pesma Vere Matović je HIT u NBA i to sve zbog Bobija i Dončića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 13:23

Šou u Americi...Pesma "Miki Milane", srpske pevačice Vere Matović, pravi je hit u Sjedinjenim Američkim Državama – a to su potvrdili iz košarkaškog kluba Dalas Maveriksi...Na insistiranje Bobana Marjanovića i Luke Dončića pesma se može čuti u hali u Teksasu...Naime, praksa je da ako košarkaši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.