Izvor: Sportal.rs, 02.Apr.2024, 08:22

"Velika je šteta što Jokić pokraden!" Legendarni NBA trener razočaran zbog Srbina

Denver Nagetsi sa skorom 52-23 nalaze se na drugom mestu Zapadne konferencije, a Nikola Jokić igra toliko dobro da je (ponovo) glavni favorit za titulu najkorisnijeg igrača NBA lige. Jokić je MVP regularnog dela sezone bio 2021. i 2022. godine, a prošle je tu titulu osvojio Džoel Embid, iakosu su brojni stručnjaci tvrdili da je Srbin trebalo da dobije i treću MVP nagradu zaredom.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

JOKIĆ IM BIO PRVA META, A SAD SE SVI KAJU: „Velika je šteta što je Nikola na taj način pokraden!“

Izvor: HotSport.rs, 02.Apr.2024

Jokić kao što znate je nepravedno ostao bez MVP nagrade Denver Nagetsi nastavljaju svoju impresivnu sezonu u NBA ligi, sa skorom 52-23 i nalaze se na drugom mestu Zapadne konferencije. U ovom uspehu, jedan od ključnih igrača je Nikola Jokić, koji postao glavni favorit za titulu najkorisnijeg igrača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.