Izvor: Piplmetar.rs, 01.Apr.2024, 22:30

Nove bravure i novi tripl-dabl Nikole Jokića, Nagetsi na “plus 29“ protiv Kavalirsa!

Posle dva vezana poraza od Finiksa i Minesote, Denver Nagetsi su večeras pred svojim navijačima savladali Klivlend Kavalirse i upisali 52. pobedu u sezoni.
Bio je to duel trećeplasirane ekipe Zapada (Denver) i trećeplasiranog tima na Istoku (Klivlend). Završen je rezultatom 130:101 u korist Denvera u čijem sastavu ponovo nije bilo povređenog Džamala Mareja, ali kada je Nikola Jokić u svom elementu, onda za tim trenera Melouna nema problema.
Srpski centar je večeras upisao 23. tripl-dabl u sezoni, postigao je 26 poena (11/18 šut iz igre), uz 18 skokova i 16 asistencija za oko 35 minuta u igri. On je već u prvom poluvremenu bio blizu tripl-dabla, na kraju druge četvrtine je imao učinak od 14 poena, 10 skokova...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"Velika je šteta što Jokić pokraden!" Legendarni NBA trener razočaran zbog Srbina

Izvor: Sportal.rs, 02.Apr.2024, 08:22

Denver Nagetsi sa skorom 52-23 nalaze se na drugom mestu Zapadne konferencije, a Nikola Jokić igra toliko dobro da je (ponovo) glavni favorit za titulu najkorisnijeg igrača NBA lige. Jokić je MVP regularnog dela sezone bio 2021. i 2022. godine, a prošle je tu titulu osvojio Džoel Embid, iakosu su...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.