Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO POJAČANJE: Galatasaraj doveo NBA igrača (FOTO)

 Centar koji je prošlu sezonu proveo u Hjustonu gde je imao ulogu zamene za najboljeg centra NBA lige Dvajta Hauarda, prelazi u Galatasaraj.

Džoi Dorsi, centar koji je prošle sezone u Hjustonu bio prva zamena za najboljeg centra NBA lige, ponovo se vraća u Evropu i pridružiće se pripremama Galatasaraja, objavio je na svom tviter profilu njegov menadžer Miško Ražnatović.
Ovaj centar koji važi za odličnog čuvara reketa, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << blokera i defanzivca, prošle sezone je u Roketsima imao učinak od 2,7 poena i 3,9 skokova po meču.
Dorsi je u NBA igrao još i za Sakramento Kingse i Toronto Reptorse, dok je u Evropi nastupao za Laboral Kuću, Olimpijakos, Gazijentap i Barselonu, odakle se i otisnuo u NBA.
Turkiye 22 – Joey Dorsey, NBA center, returns to Europe. He will join Galatasaray SK!
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) August 18, 2015

The post VELIKO POJAČANJE: Galatasaraj doveo NBA igrača (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Toronto sa 60 mil. $ "veže" Valančunasa

Izvor: B92, 19.Avg.2015, 02:00

Centar Toronto Reptorsa Jonas Valančunas dobiće novi četvorogodišnji ugovor vredan 60 miliona dolara...Kako prenosi ESPN, dve strane su bilizu dogovora, pa će Litvanac postati treći ruki iz 2012. godine koji je ovog leta produžio ugovor, posle Entonija Dejvisa i Demijana Lilarda...Valančunas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.