Galatasaraj dobio NBA pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galatasaraj dobio NBA pojačanje! (video)

Košarkaški klub Galatasaraj najavio je povratak na staze uspeha formiranjem respektabilne ekipe za predstojeću sezonu u kojoj će mesto pod košem pripasti Džoiju Dorsiju.

Nakon sezone u kojoj je klub grcao u finansijskim problemima Galatasaraj je stao na noge i počeo sa formiranjem respektabilne ekipe koja će biti kadra da se bori za trofeje na domaćoj sceni.

Srpski košarkaški menadžer Miško Ražnatović potvrdio je u utorak da je Galatasaraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << angažovao doskorašnjeg člana Hjuston Roketsa i momka koji je sa Barselonom osvojio titulu prvaka Evrope.

U pitanju je, naravno, iskusni centar Džoi Dorsi (31) koji se posle sezone provedene u Hjustonu vraća na "Stari kontinent". Bivši član Hjustona, Sakramenta i Toronta u Evropi je nastupao za Laboral Kuću i Barselonu a život u Turskoj mu nije nepoznanica jer je svojevremeno nosio dres Gacijantepa.

Galatasaraj i Džoi Dorsi potpisali su jednogodišnji ugovor na osnovu kojeg će iskusnom centru pripasti 650.000 dolara.

Tokom prethodne sezone Džoi Dorsi je odigrao 69 utakmica u dresu Hjustona ali je samo 17 puta bio starter. Sa prosekom od 2.7 poena i 4 skoka po utakmici Džoi Dorsi je na kraju sezone trejdovan u Denver Nagetse koji su ga potom vejvovali.


Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA pojačanje za Galatasaraj

Izvor: B92, 18.Avg.2015

Doskorašnji košaraš Hjuston Rokitsa Džoi Dorsi karijeru će nastaviti u turskom Galatasaraju, potvrdio je njegov agent Miodrag Ražnatović...Dorsi je prošle sezone u dresu Rokitsa prosečno po utakmici postizao 2,7 poena i 3,9 skokova...Njega su kao 33. pika u drugoj rundi drafta 2008. godine izabrali...

Nastavak na B92...

Miljenović se seli u Španiju!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2015, 14:41

Talentovani srpski košarkaš Nenad Miljenović karijeru nastavlja u španskoj ACB ligi pošto je u sredu ugovorio prvi inostrani angažman...Dosadašnji plejmejker Mega Leksa Nenad Miljenović (22) karijeru će nastaviti u španskoj Sevilji, potvrdio je na "Tviteru" menadžer Miško Ražnatović...Početkom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.