VELIKI UDARAC ZA GRKE: Janis PROPUŠTA Mundobasket!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 11:21

VELIKI UDARAC ZA GRKE: Janis PROPUŠTA Mundobasket!

NBA zvezda neće nastupati...

Zvezda grčke reprezentacije i NBA lige najverovatnije neće nastupiti za nacionalni tim na predstojećem Mundobasketu. Povreda Janisa Adetokumba može praviti velike probleme Dimitrisu Itudisu.

Nakon Kostasa Slukasa i njegovog imenjaka Adetokumba, izgleda da selektor grčke reprezentacije neće moći da računa ni na ubedljivo najboljeg igrača svog tima, saznaje Sportal. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, Janis Adetokumbo, zvezda nacionalnog tima i Milvoki Baksa će možda morati da odmori povređeno koleno i bude van nacionalnog tima, što Dimitris Itudis i njegovo osoblje ne bi želeli da se desi ni pod kojim okolnostima.

Krilni košarkaš je dosta nategao nogu brojnim partijama koje je dao Baksima, što igra važnu ulogu u trenutnoj fazi, jer grčka zvezda želi da se uveri u svoje zdravlje, pre nego što pojača plavo-bele.

Želi da igra i pokazao je to u svakom pogledu, ali zdravlje je iznad svega, pa ćemo morati da sačekamo, a konačna odluka se očekuje u narednih nekoliko dana, pre nego što se objave pozivi reprezentacije.

Pitanje Adetokumba se dodaje očiglednom odsustvu Kostasa Slukasa, koji želi da se odmori i zatražio je da ovo leto ne bude u nacionalnim timu, dok je u isto vreme Janisov brat, Kostas, takođe sumnjiv jer će morati da se operiše u narednih nekoliko dana kako bi oporavio koleno.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.