Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 19:36

U NBA zaražena još tri igrača

U timu Nju Orleans pelikansa tri igrača su pozitivna na koronavirus pokazalo je najnovije testiranje tima, saopštila je franšiza iz Luizijane. Posle testiranja ostatak tima je nastavio treninge i pripreme za nastavak sezone.
Zaražena trojica igrača su u samoizolaciji, a njihova imena nisu saopštena kako bi se sačuvala njihova privatnost.

"Onog trenutka kad budu imali dva negativna testa, onda će moći da se vrate u tim. Do tad će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izolovani", istakao je izvršni direktor Pelikansa Dejvid Grifin.
Nastavak NBA sezone je predvižen za 31. jula u Orlandu i svi timovi su počeli sa treninzima pod posebno propisanim uslovima, ali se problemi sa korovanirusom sve više usložnjavaju.
Dosadašnja testiranja su pokazala da je 5,29% igrača pozitivno, a sve više klubova prijavljuje nove slučajeve.
U utorak su Denver nagetsi zatvorili trening centar u Koloradu zbog zaraženih članova, među kojima se nalazi i Nikola Jokić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Svaki NBA tim će u Orlandu imati svoj teren

Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 18:52

Pripreme za nastavak NBA sezone u Orlandu su u punom jeku, a u toku je instalacija parketa za logom svakog od 22 tima učesnika. . Iako iz dana u dan stižu nove vesti iz Amerike o povećanju broja zaraženih koronavirusom (poslednji podatak od danas je da je u periodu od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.