Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 18:52

Svaki NBA tim će u Orlandu imati svoj teren

Pripreme za nastavak NBA sezone u Orlandu su u punom jeku, a u toku je instalacija parketa za logom svakog od 22 tima učesnika.
Iako iz dana u dan stižu nove vesti iz Amerike o povećanju broja zaraženih koronavirusom (poslednji podatak od danas je da je u periodu od 24. do 29. juna testirano 344 igrača a devet ih je bilo pozitivno), pripreme za nastavak takmičenja se odvijaju po planu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Naime, u ”mehuru” koji se formira u ”Diznijeveom svetu” u Orlandu počelo je postavljanje brendiranih parketa.
Kao što je bilo i najavljeno, svaki od 22 tima koji će učestvovati u finiširanju sezone treniraće na svom terenu, odnosno onom iscrtanom u njegovim bojama i sa njegvim logom.
Naime, osnovna ideja NBA lige bila je da time pokuša da pomogne svim ekipama da se osećaju kao kod kuće, kada počev od 7. jula budu počeli da pristižu na Floridu i krenu sa radom.
Početak završnice NBA lige zakazan je za 30. jul.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.