Tata jeste osvojio NBA prsten, ali je ćerka Ognjena ukrala šou nakon finala (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 13.Jun.2023, 10:07

Tata jeste osvojio NBA prsten, ali je ćerka Ognjena ukrala šou nakon finala (VIDEO)

Da, jeste trofej NBA lige važan. Pogotovo kada tokom cele sezone igraš najbolje i na kraju naporan rad krunišeš titulom – kao što je to slučaj sa Denverom!
Međutim, za Nikolu Jokića je očigledno najvažnije to da pored sebe ima one najmilije. Porodicu. Suprugu Nataliju i ćerkicu Ognjenu koja je ukrala šou tokom zvaničnog fotografisanja.
NBA liga je, naime, podelila sjajan video snimak Jokića i njegove porodicem >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a na kom se vidi kako mala Ognjena „lupka“ po trofejima koje je njen otac osvojio.
Jedan je namenjen prvaku NBA lige, dok je drugi onaj lični – kao nagrada za MVP titulu finala.
Using dad’s trophy as drums
The Jokic family pic.twitter.com/wmLVUCEIHs
— NBA (@NBA) June 13, 2023

Nikola Jokić pokorio Ameriku i odveo Denver do prve NBA titule (VIDEO)
Izvor: Telegraf

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Momenat koji topi srca: Jokićeva ćerka ukrala šou

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Jun.2023

Ovoga puta Ognjena je bila u centru pažnje Da, jeste trofej NBA lige važan. Pogotovo kada tokom cele sezone igraš najbolje i na kraju naporan rad krunišeš titulom – kao što je to slučaj sa Denverom! Međutim, za Nikolu Jokića je očigledno najvažnije to da pored sebe ima one najmilije. Porodicu....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.