”TO NE MOŽE DA BUDE KAO U NBA”: Naneli se OZBILJNO požalio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 17:06

”TO NE MOŽE DA BUDE KAO U NBA”: Naneli se OZBILJNO požalio!

Ne zna šta propušta...

Košarkaša sezona traje poprilično dugo i u NBA ligi i u Evropi, što je prokomentarisao i igrač Partizana Džejms Naneli, koji se na to požalio.

Košarkaši Partizana su pripreme za sezonu počeli u avgustu prošle godine, a od septembra igraju utakmice i još nisu završili, pošto bi finalna serija ABA lige trebalo da počne 12. juna, a ako se bude igralo svih pet utakmica završiće se krajem meseca.

I to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne važi samo za crno-bele i druge finaliste reginalnog takmičenja Crvenu zvezdu, tako je u većini evropskih liga.

- Finale NBA lige ne bi trebalo da se završava u isto vreme kao i sezona u Evropi. Brutalno - napisao je Naneli.

NBA finals shouldn’t finish at the same time as the European szn. Wild🤦🏾‍♂️

— James Nunnally (@allornunn21) June 7, 2023

On je, verovatno, mislio na to da igrači u Evropi počinju dosta ranije pripreme i sezonu, a da ipak završavaju u isto vreme kao i njihove kolege u NBA ligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.