Šruder se vraća u Lejkerse za minimalac

Izvor: B92, 16.Sep.2022, 23:42

Šruder se vraća u Lejkerse za "minimalac"

Nemački košarkaš Denis Šruder i naredne sezone će nositi dres Los Anđeles Lejkersa.

Šruder je ovog leta postao slobodan agent, a sada je odlučio da ponovo obuče dres "jezeraša".

On će potpisati jednogodišnji ugovor vrdan samo 2,64 miliona dolara.

Tu informaciju objavio je tamošnji novinar Šems Čaranija i to samo oko sat vremena nakon što je Šruder sa Nemačkom izgubio u polufinalu Evrobasketa od Španije.

Dvadesetdevetogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vođa "pancera" je u NBA od 2013. godine, a dres Lejkersa nosio je u sezoni 2020/21.

Prošlu godinu proveo je u Bostonu i Hjustonu, u koji je trejdovan usred sezone. Imao je prosek od 13,5 poena, 3,3 skoka i 4,6 asistencija po utakmici.

Šruder nije jedini plejmejker kojeg su Lejkersi doveli ove sezone, pošto se ekipi pridružio i Patrik Beverli, a tu je i dalje osporavani Rasel Vestbruk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lejkersi gledali Evrobasket, Šruder nagrađen ugovorom, vraća se u LA

Izvor: RTS, 17.Sep.2022, 00:27

Nemački košarkaš Denis Šruder, potpisaće jednogodišnji ugovor sa LA Lejkersima, prenose dobro obavešteni novinari Atletika. . Šruder je odigrao sjajan turnir u dresu Nemačke na Evrobasketu...Iskusni 29-godišnji plejmejker je vodio Nemce do polufinala Evropskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.