Izvor: RTS, 15.Avg.2020, 23:36

Srpska kolonija u Sakramentu sve malobrojnija, posle Divca odlazi i Peđa

Legendarni srpski košarkaš Predrag Stojaković napustiće Sakramento, dan nakon što je Vlade Divac podneo ostavku na mesto generalnog menadžera, preneo je dobro obavešteni portal Atletik.
Stojaković je u Sakramentu obavljao funkciju asistenta menadžera, ali je posle ostavke Divca rešio da učini isto.

Divac i Stojaković svojevremeno su ostavili zapažen trag u ovom klubu kao kao igrači, ali od njih se očekivalo da vrate ekipu iz Kalifornije u vrh NBA lige.
Ipak, Kingsi 14. godinu zaredom nisu uspeli da se domognu plej-ofa, što je bio jasan zank da nešto u menadžmentu mora da se menja.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Posle Divca i Peđa Stojaković odlazi iz Kingsa

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2020, 07:43

Legendarni srpski košarkaš Predrag Stojaković napustiće Sakramento, nakon što je Vlade Divac podneo ostavku na mesto generalnog menadžera, preneo je dobro obavešteni portal Atletik...Stojaković je u Sakramentu obavljao funkciju asistenta menadžera...Divac i Stojaković svojevremeno su ostavili...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.