Posle Divca i Peđa Stojaković odlazi iz Kingsa

Legendarni srpski košarkaš Predrag Stojaković napustiće Sakramento, nakon što je Vlade Divac podneo ostavku na mesto generalnog menadžera, preneo je dobro obavešteni portal Atletik.
Stojaković je u Sakramentu obavljao funkciju asistenta menadžera. 
 
Sakramento ni ove sezone nije uspeo da se domogne plej-ofa (14. sezonu zaredom).
 
Divac je u Sakramento došao 2015. godine kao savetnik. Iste godine postao je potpredsednik košarkaških operacija i generalni menadžer. Narednih godina vodio je glavnu reč u stvaranju tima, a ocenjuje se da mu je najveća greška odluka da na draftu 2018. kao drugog pika odabere Marvina Beglija, umesto Slovenca Luke Dončića.
 
Divac i Stojaković svojevremeno su ostavili zapažen trag u ovom klubu kao igrači.
  • Dejan

    16.08.2020 09:49
    Posao
    Srbi jesu bili dobri na terenu ali za ovaj posao sigurno nisu ! Nba je sistem koji melje i trazi samo rezultat. Sve mi nesto smrdi da ce se uhlebiti na domace srbske jasle negde u bgd
  • tomi

    16.08.2020 08:03
    tomakilibarda1@gmail.com
    kad su upropastili klub,sad ce da predju u partizan u upravu,i sjebace grobare,!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.