Smailagić završio na Lenardovom posteru VIDEO

Izvor: B92, 11.Jan.2020, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smailagić završio na Lenardovom posteru VIDEO

Alen Smailagić je opet dobio šansu da se pokaže u redovima Golden Stejt Voriorsa i solidno je iskoristio.

Srpski košarkaš je za četiri minuta na parketu u porazu od Los Anđeles Klipersa 109:100 postigao jedan koš iz jedinog pokušaja iz igre uz dva skoka.

Ipak, on će ovaj meč pre svega da pamti po tom što je završio "na posteru" Kavaja Lenarda.

Krilo Klipersa je fantastično zakucalo između Smailagića i Erika Paskala što je bio najbolji potez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u NBA ligi protekle večeri.

Voriorsi su odlično parirali Klipersima do poslednjeg kvartala u kojem je domaćin pojačao gas i sa 35:17 rešio pitanje pobednika.

Nezaustavljiv je bio upravo Lenard koji je 10 od svojih 36 poena (14/25 iz igre) postigao u poslednjih 12 minuta meča, a imao je još 9 skokova, 5 asistencija i 3 ukradene lopte.

Najbolje ga je pratio najbolji rezervista lige Lu Vilijams sa 21 poenom, dok je Patrik Beverli bio na korak od tripl-dabla sa 12 poena, 11 skokova i 9 asistencija.

Najefikasniji u ekipi Voriorsa su bili Omari Spelman i Glen Robinson III sa po 17 poena, a 16 je ubacio Alek Bruks uz 8 skokova i 5 asistencija.

Dvocifren učinak imali su još Paskal sa 12 i Demion Li sa 10 poena uz 6 skokova i 5 proigravanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.