Lebron neumoljiv u Dalasu, Bobi dabl-dabl za deset minuta

Izvor: RTS, 11.Jan.2020, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron neumoljiv u Dalasu, Bobi dabl-dabl za deset minuta

Košarkaši Los Anđeles lejkersa slavili su na gostovanju u Dalasu 129:114. Boban Marjanović je za samo deset minuta zabeležio 14 poena uz 10 skokova.
Lejkersi su u Teksasu zabeležili 31. pobedu u prvenstvu i još jednom potvrdili da su ove sezone najozbiljniji kandidat za titulu.

Pobeda tima iz Kalifornije, za koje na ovom meču nije igrao Entoni Dejvis, niti jednog trenutka nije dolazila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u pitanje.
Lebron Džejms bio je ubedljivo najefikasniji akter meča sa 35 poena, 16 skokova i sedam asistencija. Kajl Kuzma je dodao 26, a Dvajt Hauard 10 poena.
Kod Maveriksa Luka Dončić bio je standardno najbolji sa 25 poena, 10 skokova, sedam asistencija, ali i šest izgubljenih lopti.
Odličnu partiju pružio je Srpski centar Boban Marjanović koji je za samo deset minuta provedenih na parketu upisao 14 poena (5/9) uz 10 skokova.

Sakramento je poražen od Milvokoja 127:106 uz novu dobru partiju Nemanje Bjelice.
Memfis savladao Sparse 134:121, Gudurić ponovo bez minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejkersi bez Dejvisa "pregazili" Dalas, Dončić blizu tripl dabla

Izvor: B92, 11.Jan.2020

Los Anđeles Lejkersi su rezulatom 129:114 pobedili Dalas Maverikse, a meč je zbog povrede propustio Entoni Dejvis...Lebron Džejms i Kajl Kuzma imali su sjajno veče i rastužili sve prisutne u Amerikan Erlajns centru, pa su Lejkersi u prvoj četvrtini ubacili 45 poena...Već tada su imali +18 i bilo...

Nastavak na B92...

LeBron držao čas u Teksasu, Luka nemoćan, Bobiju dabl-dabl za 10 minuta! Lider protutnjao kroz Sakramento, a Beli kao Bobi! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2020

U večeri između petka i subote odigrano je 10 mečeva u NBA ligi...Derbi večeri u "Amerikan Erlajns centru" nije bio neizvestan, Lejkersi su dominirali protiv Maveriksa...LeBron je preuzeo stvari u svoje ruke u potpunosti, sve je bilo jasno praktično još na poluvremenu, kako su "Jezeraši" imali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.