Šampion na minus 22, Hjuston izjednačio u finalu Zapada

Izvor: VOA, 17.Maj.2018, 05:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion na minus 22, Hjuston izjednačio u finalu Zapada

Košarkaši Hjustona izjednačili su na 1-1 u finalu Zapadne konferencije NBA plej-ofa, pošto su u drugoj utakmici serije, u svom "Tojota centru" deklasirali zvanične šampione Golden Stejt Voriorse - 127:105. Voriorsi se međutim vraćaju u Ouklend zadovoljni, pošto su pobedom u prvom meču, pre dve večeri, preuzeli prednost domaćeg parketa, a u "Orakl areni" nisu izgubili nijedan meč u plej-ofu, još od poraza od Klivlenda u sedmoj utakmici velikog finala pre dve godine. Najzaslužniji za ubedljivu pobedu najboljeg tima u ligaškom delu sezone bili su Džejms Harden i Erik Gordon sa po 27 poena, ali i Pi Džej Taker sa 22 poena, uz fantastičnih 8-9 iz igre, uključujući 5-6 za tri poena. Najbolji u poraženom timu bio je Kevin Durent sa 38 poena, a dvocifren učinak imao je još samo Stef Kari, koji je ubacio 16. Treća i četvrta utakmica igraju se u Ouklendu, u nedelju 20. i utorak 22. maja. 

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hjuston uzvratio udarac, izjednačio protiv šampiona

Izvor: RTS, 17.Maj.2018

Košarkaši Hjustona savladali su Golden Stejt rezultatom 127:105 i izjednačili u finalu Zapada na 1:1. . Posle brejka gostiju iz Kalifornije, Hjuston je uspeo da izjednači u seriji u drugom meču na svom parketu u Teksasu...Sasvim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.