Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE BROJNIJI: Još jedan Partizanovac u NBA

Kolonija srpskih igrača u najjačoj košarkaškoj ligi mogla bi da bude brojnija od naredne sezone.


Već neko vreme postoje pretpostavke da bi Feniks Sansi mogli da pozovu Bogdana Bogdanovića da od naredne sezone nastupa za klub iz Arizone, a potvrda je stigla od strane generalnog menadžera ovog tima Rajana Mekdonaha.
– Stupićemo u kontakt sa Bogdanom kad se szona završi. On ima opciju da izađe iz ugovora sa Fenerbahčeom i da dođe u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << NBA. Predstavićemo mu naš plan i objasnićemo mu kako vidimo njegovu ulogu u timu, rekao je Mekdonah, a prenosi Mondo.
Sansi su draftovali Bogdanovića tokom leta kada je iz Partizana prešao u Fenerbahče i to u prvoj rundi kao 27. izbor.
Podsećamo da trenutno u NBA nastupaju tri srpska reprezentativca – Nikola Jokić (Denver), Boban Marjanović (San Antonio) i Nemanja Bjelica (Minesota).
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Finiks potvrdio - Bogdana će 'ogrejati sunce'!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2016

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović na leto će obaviti pregovore sa čelnicima Finiksa koji ne kriju da postoje dobri izgledi da Srbin u narednoj sezoni počne da nastupa u NBA ligi...Sredinom nedelje pojavila se vest da će srpski internacionalac Bogdan Bogdanović po završetku tekuće sezone...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.