Finiks potvrdio - Bogdana će ogrejati sunce!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finiks potvrdio - Bogdana će 'ogrejati sunce'!

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović na leto će obaviti pregovore sa čelnicima Finiksa koji ne kriju da postoje dobri izgledi da Srbin u narednoj sezoni počne da nastupa u NBA ligi.

Sredinom nedelje pojavila se vest da će srpski internacionalac Bogdan Bogdanović po završetku tekuće sezone preseliti u Ameriku i zaigrati u najjačoj ligi na svetu u dresu Finiksa.

Tim povodom oglasio se generalni menadžer Finiksa Sansa Rajan Mekdonou koji je potvrdio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po završetku tekuće sezone razgovarati sa Bogdanom Bogdanovićem i predočiti mu planove koje klub ima za njega.

"Sa Bogdanom ćemo razgovarati po završetku tekuće sezone pošto postoji opcija da izađe iz ugovora sa Fenerbahčeom i priključi nam se. Predočićemo mu planove koje imamo za njega i kakva bi bila njegova uloga u Sansima" rekao je Mekdonou.

Generalni menadžer Finiksa dodao je da su svi u klubu prezadovoljni napretkom koji je Bogdan Bogdanović napravio u prethodne dve godine.

"Momak poseduje iskustvo igranja na najvišem nivou. Svakako da bi u NBA ligi imao status 'početnika', ali ako već možemo da ga dovedemo, a to nam je želja, očekujemo da sa svojim godinama da svoj doprinos u igri" zaključio je Mekdonou.

Finiks je Bogdanovića draftovao 2014. godine, a od tog momenta Srbin brani boje Fenerbahčea i ima opciju da se na leto preseli u Ameriku što će se po svemu sudeći i dogoditi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GM Finiksa: Predstavićemo Bogdanu plan...

Izvor: B92, 02.Apr.2016, 02:14

Generalni menadžer Finiks Sansa Rajan Mekdono potvrdio je da taj klub želi da dovede Bogdana Bogdanovića narednog leta...Srpskkog košarkaša Sansi su 2014. izabrali kao 27. pika na NBA draftu...„Sastaćemo se sa Bogdanovićem na kraju sezone. On ima opciju da izađe iz ugovora sa Fenerbahčeom“,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.