Izvor: HotSport.rs, 16.Mar.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZREO: Bjelica u NBA od sledeće sezone? (VIDEO)

Peković dobija društvo. Minesota Timbervulvsi žele od sledeće sezone Nemanju Bjelicu u svojim redovima, prenosi Sportando.

Vulvsi su saopštili košarkašu da ga žele, a i Bjelica, prema neimenovanom izvoru Sportanda, je zainteresovan za put u NBA ligu.
Podsećamo, Bjelica je bio 35. pik na draftu 2010. godine od strane Vašington Vizardsa, koji su ga trejdovali u Mineapolis.
U međuvremenu značajno napredovao, a ove sezone blista u dresu Fenerbahčea >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa prosekom od 12,2 poena, 7,8 skokova, 1,7 asistencija i 1,4 ukradenih lopti po meču u Evroligi. U turskom šampionatu prosečno beleži 12 poena, 8,7 skokova i 1,5 asistencija.

Ne tako davno, 2008. godine igrao je za austrijsku Arkadiju i bio na korak od toga da napusti košarku. U život ga je vratio Svetislav Pešić dovođenjem u Crvenu zvezdu. U karijeri je igrao još i za Kaha Laboral.

hotsport.rs       
Pogledaj vesti o: NBA,   Vašington

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bjelica odlazi u NBA!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2015

Nikola Peković mogao bi da dobije društvo sa ovih prostora, pošto će Minesota od sledeće sezone iskoristiti pravo na Nemanju Bjelicu...Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal Sportando, Bjelica je zainteresovan da se uputi "preko bare" i oproba u najjačoj ligi na svetu...Četvorka Fenera...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.