Bjelica odlazi u NBA!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica odlazi u NBA!

Nikola Peković mogao bi da dobije društvo sa ovih prostora, pošto će Minesota od sledeće sezone iskoristiti pravo na Nemanju Bjelicu.

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal Sportando, Bjelica je zainteresovan da se uputi "preko bare" i oproba u najjačoj ligi na svetu.

Četvorka Fenera draftovana je 2010. godine od strane Vašingtona, koji su ga trejdovali u Minesotu.

Bjelica je ove sezone u potpunosti pokazao zrelost za korak napred u karijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pošto u Evroligi prosečno beleži 12.2 poena i 7.8 skokova. Slične brojke "vrte" se i u nacionalnom šampionatu Turske, gde pulen Željka Obradovića u proseku postiže 12 poena, uz 8.7 skokova.

Bjelica je karijeru počeo u Superfundu, odakle se seli u austrijsku Arkadiju Lajons. Tamo nije dobijao značajniju minutažu, a u "život" ga je vratio Svetislav Pešić koji ga je doveo u Crvenu zvezdu. Naredna destinaciju mu je bila Laboral Kuća, odakle se doselio u najveći grad u Turskoj.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.