Izvor: RTS, 14.Jul.2020, 13:07

Rame uz rame sa najboljima - Jokić šesti najbolji igrač NBA

Srpski košarkaš Nikola Jokić izabran je za šestog najboljeg igrača koji se nalazi u "mehuru" u Orlandu, prema izboru Sports Ilustrejteda.
Ugledni američki časopis napravio je listu najboljih igrača NBA lige, koji se nalaze u "mehuru" u Orlandu.

Na toj listi, srpski reprezentativac Nikola Jokić zauzima visoku šestu poziciju.
Ispred Jokića nalaze se samo Lebron Džejms, Kavaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lenard, Janis Adetokumbo, Džejms Harden i Entoni Dejvis.
Ipak, kako je Harden zaražen koronavirusom, te nije još uvek otputovao u Orlando na završnicu sezone, Nikola može napredovati za još jedno mesto.
Odmah iza Jokića, na listi se nalazi Luka Dončić, a lošije rangirani od srpskog igrača su i Pol Džordž, Džoel Embid, Demijan Lilard, Rasel Vestbruk, Džimi Batler, Ben Simons, Džejson Tejtum, Paskal Sijakam, Donovan Mičel, Kris Pol, Rudi Gober, Kemba Voker, Kajl Lauri, Kris Midlton, Devin Buker, Si-Džej Mekalum, Kristaps Porzingis i Zajon Vilijamson.
NBA sezona nastavlja se 30. jula u Orlandu u Diznijevom kompleksu. Za titulu najjačeg košarkaškog takmičenja boriće se 22 ekipe.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko priznanje za Srbina - Jokić šesti najbolji igrač NBA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020

Srpski košarkaš Nikola Jokić izabran je za šestog najboljeg igrača koji se nalazi u "mehuru" u Orlandu, prema izboru Sports Ilustrejteda...Ugledni američki časopis napravio je listu najboljih igrača NBA lige, koji se nalaze u "mehuru" u Orlandu...Na toj listi, srpski reprezentativac Nikola Jokić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.