Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jun.2023, 08:26

RADUJ SE SRBIJO, NIKOLA JOKIĆ JE ŠAMPION NBA LIGE! Prva istorijska titula za ekipu Denver Nagetsa! VIDEO

Košarkaši Denvera prvi put u istoriji su postali šampioni NBA lige. Nagetsi su u petoj utakmici finalne serije savladali na svom terenu Majami sa 94:89 (22:24, 22:27, 26:20, 24:18) i ukupnim rezultatom 4:1 stigli do titule. Nikola Jokić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu, bio je najefikasniji sa 28 poena, uz 16 skokova i četiri […] The post RADUJ SE SRBIJO, NIKOLA JOKIĆ JE ŠAMPION NBA LIGE! Prva istorijska titula za ekipu Denver Nagetsa! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić Denveru doneo prvu šampionsku titulu u istoriji (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2023

Košarkaši Denver nagetsa predvođeni Nikolom Jokićem prvi put u istoriji postali su šampioni NBA lige. Nagetsi su u petom meču savladali ekipu Majami hita 94:89 i sa 4:1 u seriji stavili tačku na finale NBA lige. Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić meč je završio sa 28 poena i 16 skokova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Gordon sam u šortsu izašao na ulicu: Luda scena slavlja igrača Denvera VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2023

Fešta u Denveru ne prestaje od kada su Nagetsi postali NBA šampioni prvi put u istoriji franšize. Zbog Jokića i družine nije bilo spavanja...Možda je i najluđu stvar tokom proslave izveo Eron Gordon koji je polunag, samo u šortsu, izašao na ulicu i umešao se među navijače Denvera...Očas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.