Gordon sam u šortsu izašao na ulicu: Luda scena slavlja igrača Denvera VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 19:59

Gordon sam u šortsu izašao na ulicu: Luda scena slavlja igrača Denvera VIDEO

Fešta u Denveru ne prestaje od kada su Nagetsi postali NBA šampioni prvi put u istoriji franšize. Zbog Jokića i družine nije bilo spavanja.

Možda je i najluđu stvar tokom proslave izveo Eron Gordon koji je polunag, samo u šortsu, izašao na ulicu i umešao se među navijače Denvera.

Očas posla, masa ga je opkolila i bukvalno progutala.

Neopisivo slavlje je usledilo, pojačalo se na maksimum >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok se Gordon probijao na drugu stranu ulice. Jedva je uspeo da pređe tih nekoliko metara.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama jedan od najzaslužnijih za istorijski rezultat Nagetsa se pojavio odnekud, stao je na semafor, bio je sam, i gotovo u sekundi su ga primetili fanovi Nagetsa.

I njemu je bilo jasno šta će se potom dogoditi - skakao je od sreće kao i svi oko njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.