Prvi pik s NBA drafta pao na doping testu

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi pik s NBA drafta pao na doping testu

Diandre Ejton, prvi pik sa NBA drafta 2018. godine, suspendovan je na 25 utakmica jer je bio pozitivan na diuretik.

Centar Finiks Sansa odigrao je prvi meč u sezoni protiv Sakramento Kingsa, ali će naredni tek igrati tek krajem decembra.

Ejton je bio pozitivan na diuretik koji se koristi za brže skidanje kilograma ili izbacivanje drugih supstanci iz organizma (najčešće anaboličkih steroida).

Talentovani košarkaš bio je odličan u premijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubacivši Kingsima 18 poena, uz 11 skokova i četiri blokade, međutim očekuje ga pauza od 25 utakmica.

"Želim da se izvinim mojoj porodici, Sansima, saigračima i navijačima u Finiksu. Ovo je bila nenamerna greška i nažalost sam ubacio nešto u sebe, a nisam bio ni svestan šta je to. Sada razumem i žao mi je što sam mnoge razočarao", napisao je Ejton u saopštenju.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deandre Ejton pao na dopingu, suspendovan na 25 utakmica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2019

Košarkaš Finiksa Deandre Ejton zaradio je suspenziju na 25 utakmica u NBA ligi jer je ustanovljeno da je koristio nedozvoljene supstance, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja...On je na doping testu bio pozitivan na diuretik, supstance za mršavljenje, i čeka ga pauza do 17. decembra..."Želim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.