Problem za pelikane, Vilijamson propušta početak sezone

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za "pelikane", Vilijamson propušta početak sezone

Zajon Vilijamson neće igrati u prvih nekoliko nedelja NBA sezone zbog povrede kolena, prenosi I-Es-Pi-En. Najveća koledž zvezda još od Lebrona Džejmsa ima problema sa bolom u kolenu i Nju Orleans pelikansi ne žele ništa da rizikuju.
Vilijamson se povredio tokom pripremnih utakmica i, kako prenosi novinar Adrijan Vojnarovski, propustiće nekoliko sedmica na početku nove sezone.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je preneo da će se Zajon verovatno vratiti tek sredinom novembra, tačnije 13. sledećeg meseca.
Prema pisanju američkih medija, nekadašnji igrač univerziteta Djuk doživeo je povredu meniskusa, ali ona nije ozbiljnije prirode i nakon tretmana bi trebalo da bude potpuno spreman za povratak na parket.
Devetnaestogodišnji košarkaš je kao izabran kao prvi pik na NBA draftu 2019. godine, pošto je osvojio nagradu za igrača godine posle sjajne sezone u dresu Djuka.
Nju Orelans Pelikansi će do njegovog oporavka na raspolaganju imati Džalila Okafora, Džeksona Hajesa, Nikoloa Melija i Derika Fejvorsa.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.