Svi su se ovoga plašili – Zajon propušta početak sezone

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su se ovoga plašili – Zajon propušta početak sezone

Zajon Vilijamson neće igrati u prvih nekoliko nedelja NBA sezone zbog povrede kolena, prenosi ESPN.

Vilijamson ima manjih problema sa kolenom, a kako Pelikansi ne žele ništa da rizikuju, talentovani krilni košarkaš propustiće početak sezone.

Prema informacijama do kojih je došao Adrijan Vojnarovski, Zajon će propustiti nekoliko nedelja što znači da bismo na terenu mogli da ga gledamo tek sredinom novembra.

Videćemo kako će se razvijati karijeri Vilijamson s obzirom ima atipično telo, pa tako i ne čudi što ima problema s kolenom.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Problem za "pelikane", Vilijamson propušta početak sezone

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 08:18

Zajon Vilijamson neće igrati u prvih nekoliko nedelja NBA sezone zbog povrede kolena, prenosi I-Es-Pi-En. Najveća koledž zvezda još od Lebrona Džejmsa ima problema sa bolom u kolenu i Nju Orleans pelikansi ne žele ništa da rizikuju. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.