Poznati svi parovi – evo šta nas čeka

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 00:20

Poznati svi parovi – evo šta nas čeka

NBA liga ulazi u najzanimljiviji deo sezone.

Regularni deo od 82 utakmice je završen i Denver Nagetsi su prvi na Zapadu, a Milvoki Baksi na Istoku.

Nakon što su odigrane i poslednje utakmice Zapadne konferencije dobili smo sve parove plej-ina i plej-ofa za 2023. godinu.

Da krenemo sa Istokom:

Toronto Reptorsi dočekuju Čikago Bulse, dok Majami Hit ide na Atlanta Hokse, gde pobednik ide >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sedmo mesto, a poraženi se takmiči sa pobednikom prvog pomenutog duela za osmo mesto.

Ko bude trijumfovao i bio osmi imaće okršaj sa Milvoki Baksima, dok bi sedmoplasirani tim išao na Boston Seltikse, a to znači da trećeplasirana Filadelfija ide na Bruklin Netse i ostaje nam možda najzanimljiviji duel prve runde Istoka – Klivlend Kavalirsi i Njujork Niksi.

Na Zapadu je to ovako:

Oklahoma Siti Tanderi igraju protiv Nju Orleans Pelikansa i pobednik se za osmo mesto bori sa poraženim iz duela Los Anđeles Lejkers – Minesota Timbervulvs, a pobednik tog susreta ide na sedmo mesto.

To znači a osmoplasirani tim ide na Denver i postoji šansa za "srpski okršaj" Pokuševskog i Jokića, da bi sedmoplasirani išao na Memfis Grizlise.

Trećeplasirani tim su Sakramento Kingsi i reklo bi se da su njihovi protivnici "izvukli premiju", a u pitanju su aktuelni šampioni Golden Stejt Voriorsi.

Za kraj nam ostaje možda i najinteresantniji duel prve runde plej-ofa, Finiks Sansi protiv Los Anđeles Klipersa!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.