Poznati NBA igrač Džared Džefris “pecao” u beogradskom klubu

Izvor: Svet, 16.Dec.2014, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati NBA igrač Džared Džefris “pecao” u beogradskom klubu

Amerikanac Džared Džefris nakon veoma uspešne košarkaške karijere u najjačoj ligi na svetu NBA napokon ima vremena za odmor. Svoje dragocene dane u penziji odlučio je da provede baš u Beogradu, a u najbolji provod otišao je u jedan beogradski eminentni klub.
Od kako se povukao sa terena Džered j počeo da radi na televiziji I trenutno je voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << popularnog šou-a o pecanju. Da je upravo on najbolji za takav televizijski format dokazao je i na Dragstoru, Džared je bio okružen najlepšim ženama sa kojima je plesao do ranih jutarnjih časova. Pored njega na splavu zabavljao se i bivši takmičar X faktora i poznati modni fotograf Stefan Koković koji je sa bivšim košarkašem razgovarao o njegovim utiscima o Beogradu.
Džared je bio posebno oduševljen rezident di džejevima iodlučio je da produži svoj boravak u Srbiji. Voditeljka Happy televizije Mirela Mladenović takođe se odlično provela na žurci „Trust me you can dance.”
Izvor: Bobana Živanović
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poznati NBA IGRAČ Džared Džefris pecao dame u Beogradu

Izvor: Blic, 16.Dec.2014

Amerikanac Džared Džefris nakon veoma uspešne košarkaške karijere u najjačoj ligi na svetu NBA napokon ima vremena za odmor...Svoje dragocene dane u penziji odlučio je da provede baš u Beogradu, a u najbolji provod otišao je u eminentni klub Dragstor play...Od kako se povukao sa terena Džered...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.