Panter bio na pragu NBA lige: Mislio sam da će biti prilika

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 08:24

Panter bio na pragu NBA lige: Mislio sam da će biti prilika

Kevin Panter je odlučio da i sledeće sezone ostane u crno-belom dresu i tako nastavi svoju karijeru u Partizanu sa kojim je osvojio ABA ligu.

Kapiten Partizana je odbio ponudu Barselone, ali je otkriveno da je bio u pregovorima sa ekipom Toronto Reptorsa.

"Razgovarali smo sa Reptorsima zaista žestoko. Mislio sam da će to biti prilika. Već neko vreme razgovaramo sa njima, pa sam mislio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moguće da idem u Toronto", rekao je Panter.

Na kraju je odlučio da i naredne sezone ostane u Beogradu.

"Nije uspelo. Očigledno, to je igra poluge. Ne možete dati NBA previše svoje poluge jer će NBA to uzeti i trčati s njom. Jednostavno nije uspelo. Nije više bila stvar trenera. Iskreno, Evropa je odigrala ulogu, ali to je bila samo uloga: „Gde me vidite sa svojim timom?“. Moram li doći prije kampa? Ako moram da dođem pre kampa, da li mi to garantuje minimum veterinara? Da li je to negarantovan [dogovor]? Kada smo tako počeli da ulazimo u fine detalje, pomislio sam: „Želite li ovo?",

"Samo sam pokušavao da shvatim da li je to stvarno ili ne. Mnogo puta ova NBA situacija nije stvarna. Daće vam negarantovan [dogovor] i [reći] „Ako uspe, kul. Ako nije, otišao si." Ta situacija za mene je bila stvarna, ali morate staviti svoj novac gde su vam usta. Tako je nekako prošla ta situacija. Nazad u Evropu, idemo”, zaključio je Kevin Panter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SPISAK POSTOJI: Ovu su ZVERKE koje Panter želi da vidi u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023

Pojačanja na vidiku...Kapiten Partizana, Kevin Pamter bio je gost podkasta portala "BaskeNews" gde je pričao o ozbiljnoj ponudi iz NBA i zašto je odlučio da ostane u redovima šampiona ABA liga. Sjajni strelac odgovrio je i na pitanje koga bi od pojačanja voleo da vidi sledeće sezone u crno-belom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.