SPISAK POSTOJI: Ovu su ZVERKE koje Panter želi da vidi u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 09:13

SPISAK POSTOJI: Ovu su ZVERKE koje Panter želi da vidi u Partizanu

Pojačanja na vidiku.

Kapiten PartizanaKevin Pamter bio je gost podkasta portala "BaskeNews" gde je pričao o ozbiljnoj ponudi iz NBA i zašto je odlučio da ostane u redovima šampiona ABA liga. Sjajni strelac odgovrio je i na pitanje koga bi od pojačanja voleo da vidi sledeće sezone u crno-belom dresu.

- Bio bi nam potreban plej koji voli da igra za trenera, znate kakav je Željko. Hoću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kažem, ako ne možete da ispunite njegove zahteve, onda je teško. Možete da uradite ovo ili ono, ali odnos mora da postoji. Nije najjednostavniji za saradnju iz tog ugla. Morate da razumete da će vikati na vas, da će vas pritiskati, da hoće da budete bolji. Treba nam neko ko je takav, Slukas jeste jedan od njih. To bi bilo dobro - rekao je Panter, pa dodao još jedno ime:

- Darijus Tompson je tu, nisam siguran kakva je njegova situacija.

Full story on @BasketNews_com about Kevin Punter receiving strong interest from Toronto Raptors during this offseason.https://t.co/XhRUhbcGEA

— Donatas Urbonas (@Urbodo) July 3, 2023

Nema dileme da bi Grobari voleli da vide ova dva košarkaša u crno-belom dresu, a Erik Mekolum, košarkaš Karšijake koji je sa Panterom gostovao u podkastu koji je napravio "BasketNews" preporučio je crno-belima još jedno ime.

- Volim Slukasa, on i Kevin bi se odlično snašli, može da pogodi i za tri, poznaje Željka odlično, njegove zahteve. Idealan je izbor. Verovatno je skup, Kevin i Zek su uzeli dosta novca. Moraće možda da nađu drugu opciju - nasmejao je sve Mekolum, pa otkrio za koga on smatra da bi se snašao u Partizanu:

- Imam jednu opciju za Partizan. Igrao je u Evrokupu, Džerijan Grent. Jak je, može da igra u 'pik en rolu', bio je vođa Turk Telekoma, zbog njega su bili uspešni. Njegova braća su uspešna u NBA ligi, baš sam impresioniran. Danteovim odlaskom treba im neko takav, bez Lesora neće biti toliko opcija za drugi napad. Treba im neko ko može da igra na takav način i baš me impresionirao - zaključio je Panter.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.