PROBLEMI U VIRTUSU: Najavio ODLAZAK, draža mu NBA od Evrolige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 18:19

PROBLEMI U VIRTUSU: Najavio ODLAZAK, draža mu NBA od Evrolige (FOTO)

Brojne ponude.

Košarkaši Virtusa osvojili su Evokup. Evroliga će se od sledeće sezone ponovo igrati u Bolonji. Već se uveliko priča o pojačanjima koji će još više ojačati ionako moćan tim trenera Serđa Skariola. Međutim, na pomolu i jedan odlazak....

Gruzijski košarkaš, Tornike Šengelija, namerava da se vrati u NBA. On je pre potpisa za tim iz Bolonje nosio dres CSKA, koji je napustio usled napada Rusije na Ukrajinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
One of the top names of the upcoming EuroLeague free agency Tornike Shengelia is seeking the NBA return, per sources.

— Donatas Urbonas (@Urbodo) May 16, 2022

Prema pisanju BasketNews-a, Gruzijac na stolu ima brojne ponude iz Evrolige, ali on svoju budućnost vidi “preko bare”. U Virtusu su rešeni da sledeće sezone budžet povećaju na 25 miliona evra, a za Šengeliju se, navodno, spremala ponuda od dva miliona evra.

Pre povratka u evropsku košarku, Toko je u NBA ligi nastupao za Bruklin i Čikago. Šest sjajnih sezona u Baskoniji, preporučile su ga ruskom velikanu, a zatim i Virtusu, sa kojim je osvojio Evrokup.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.