PRELOMIO: Petrušev odlučio da li će igrati na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 19:20

PRELOMIO: Petrušev odlučio da li će igrati na Mundobasketu

Potpisao dvogodišnji ugovor sa Filadelfijom.

Srpski košarkaš Filip Petrušev će sledeće sezone igrati u NBA ligi, jer je potpisao je dvogodišnji ugovor sa Filadelfijom.  Petrušev su u ugovoru sa ekipom obavezao i da sedi na klupi i kada nije u protokolu, kao i da nastupa za razvojnu ekipu.

Uprkos svemu tome, prema nezvaničnim saznanjima Mocart sporta, Filip Petrušev će biti na raspolaganju selektoru Srbije Svetislavu Pešiću za predstojeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mundobasket.

Očekuje se da selektor Srbije narednih dana objavi spisak košarkaš na koje računa za pripreme za šampionat planete, a okupljanje je zakazano za 25. jul.

Svetsko prvenstvo počinje 25. avgusta, što znači da bi Petrušev i ostali NBA igrači trebalo da se priključe timu sa desetak dana zakašnjenja s obuirom da oni mogu da provedu sa nacionalnim timom ukupno 28 dana, odnosno da im je za taj period plaćeno osiguranje.

Podsećamo da su do sada igranje za reprezentaciju potvrdili Bogdan Bogdanović, Aleksej Pokuševski, Nikola Jović, Nikola Milutinov i Marko Gudurić.

Odluka Nikole Jokića još uvek se čeka...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.