POSLE NEPRIJATNOSTI SA MIROTIĆEM: Iz NBA lige stiže bivši saigrač Nikole Jokića! Maestralan šuter (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 09:02

POSLE NEPRIJATNOSTI SA MIROTIĆEM: Iz NBA lige stiže bivši saigrač Nikole Jokića! Maestralan šuter (VIDEO)

Evroliga će ličiti na ol-star.

Barselona je ovog leta napravila velike potrese na košarkaškom transfer tržištu. Pre svega je u centru pažnje bio neprijatan prekid saradnje sa Nikolom Mirotićem (tek početak neprijatnosti sa tim igračem ovog leta), posle je stigao Vili Ernangomez koji se posle osam godina vratio iz NBA lige, a sada je u centru pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brin Forbs.

Čuveni NBA košarkaš koji se proslavio pre svega dobrim šutem primarna je meta katalonskog giganta.

Forbs (30) je došao do svog mesta u NBA ligi iako nije draftovan u mladosti i u najjačoj ligi sveta je proveo sedam sezona. Prosek mu je 8,7 poena za 20 minuta na parketu. Šuteve za tri poena pogađao je u čak 41% slučajeva.

Glavni deo dosadašnje karijere proveo je u San Antoniju. U prvom mandatu je četiri godine nastupao za "mamuze", a posle sezone u Milvoki Baksima sa kojima je došao do šampionskog prstena vratio se u tim Grega Popovića.

Ne sme se zaboraviti da je, istina nakratko, boravio u Denveru kod Nikole Jokića, a prethodne sezone je odigrao 25 utakmica za Minesota Timbervulvse.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.