PG13 se seli u Los Anđeles? (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PG13" se seli u Los Anđeles? (foto)

Krlini košarkaš Indijane, obavestio je čelnike kluba da želi da promeni sredinu.

Gotovo tokom čitavog drugog dela NBA sezone, govori se o mogućem odlasku Pola Džordža iz Indijane.

Čini se da sa Pejsersima jednostavno ne može da iskaže svoj pun potencijal, prste je u Indijanopolisu misaona imenica, pa su ga mediji selili u razne klubove.

Do pred kraj roka za trejdove u sezoni za nama, delovalo je da bi mogao da pojača Boston, ali je na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostao u Pejsersima, domogao se sa njima i plej-ofa, ali samo da bi naleteo na Lebrona i Kavalirse, koji su ih "počistili" u prvoj rundi.

On je nakon još jedne razočaravajuće sezone rešen da napusti klub, a navodno je svoju odluku preneo i čelnicima kluba.

On pred sobom ima nekoliko opcija, ali on bi najradije u Lejkerse.

Sources: Paul George wanted to spare the Pacers any confusion about his intentions. @WojVerticalNBA report. https://t.co/absi8bDZJv pic.twitter.com/Ut5yw8PcL3

— The Vertical (@TheVertical) 18. јун 2017.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.