"PG13" se seli u Los Anđeles?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 19.06.2017.
21:36
Izvor: Sportske.net

Krlini košarkaš Indijane, obavestio je čelnike kluba da želi da promeni sredinu.

BETA/AP Photo/Jeff Haynes
BETA/AP Photo/Jeff Haynes

Povezane vesti

Gotovo tokom čitavog drugog dela NBA sezone, govori se o mogućem odlasku Pola Džordža iz Indijane.

Čini se da sa Pejsersima jednostavno ne može da iskaže svoj pun potencijal, prste je u Indijanopolisu misaona imenica, pa su ga mediji selili u razne klubove.

Do pred kraj roka za trejdove u sezoni za nama, delovalo je da bi mogao da pojača Boston, ali je na kraju ostao u Pejsersima, domogao se sa njima i plej-ofa, ali samo da bi naleteo na Lebrona i Kavalirse, koji su ih "počistili" u prvoj rundi.

On je nakon još jedne razočaravajuće sezone rešen da napusti klub, a navodno je svoju odluku preneo i čelnicima kluba.

On pred sobom ima nekoliko opcija, ali on bi najradije u Lejkerse.


Jedna od opcija je da pojača Kavalirse, sa kojima bi definitivno imao najveće šanse za osvajanje prstena. Ideja je da se napravi trejd, u kom bi Kevin Lav pojačao Pejserse, a Džordž Kavse.

Sa Lebronom i Irvingom bi mu šanse za prsten bile izuzetno visoke, a čini se da i da bi Džordž ekipi Tajrona Lua doneo ono što im je nedostajalo u prethodnom finalu, još jednu dobru napadačku opciju i čoveka koji bi pored Džejmsa mogao da vodi računa o Kevinu Durentu.

Jedna od mogućnosti je i da se preseli u Kliperse, četa Doka Riversa bi u slučaju da izdejsvuju njegov trejd definitivno naterala Pola i Grifina da potpišu nove ugovore, pa bi Klipersi realno imali jedan od najjačih timova u ligi.

Džordž bi u Los Anđeles, ali radije u Lejkerse, koji bi imali i šta da ponude ovog leta Indijani za uzvrat. Imaju pregršt talentovanih igrača, pravo na drugog pika na predstojećem draftu, možda sve bude gotovo upravo do 22. juna kada je zakazan NBA draft.

Podsetimo da bi i Lebron Džejms mogao u Lejkerse 2018. godine, ako bi ga tamo sačekao Džordž nema sumnje da bi Lejkersi povratili stari sjaj.


NBA liga bi naredne sezone mogla da izgleda potpuno drugačije, kako i Seltiksi imaju velike planove, a nedavnim trejdom sa Siksersima obezbedili su sredstva za angažovanje Entonija Dejvisa iz Nju Orelans Pelikansa.

Više o tome u nastavku.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb
Thursday, 22.06.2017
03:57

Ovo bi bilo krajnje besmisleno, ako ide zbog prsena, onda je logicno da ode u jake ekipe, poput Klivlenda, ili Vasingtona, s tim sto bi oni morali da se oslobode nekog krilnog igraca, jer ih je mnogo na toj poziciji, tipa da trejduju Bogdanovica koji se nije pokazao.

avatar
El Filipo
Monday, 19.06.2017
21:54

Jos i lebron da dodje i da lejkersi opet budu na krovu lige

avatar
bagra
Tuesday, 20.06.2017
01:09

Ako i le bron predje u lejkerse, to bi znacilo da prelazi na zapad, a tamo se ne dolazi bas lako do povoljne pozicije pred play off, a o finalu konferencije da ne pricam, san antonio, gsw, ako i kod weatbrook-a dodje neki krsten igrac(suter), bice a joj, houston je tu, tako da ne verujem da ce le bron na zapad, nece se lepo provesti

avatar
Roj Kin 16
Monday, 19.06.2017
21:46

Klivlend želi Andrea Dramonda. PG13 ide u Lejkerse, koji će poslati Klarksona i par pikova narednih godina u Indianu ali ne i pika ove godine. Lonzo, Rasel, PG, Rendl, a ako se oslobode ugovora Denga i Mozgova imaju prostor i za dobrog centra. Kazns je 2018 free agent, tako da je i to možda opcija. A ovo ljeto su slobodni Milsap, Grifin. Sa ovim igračima Lejkersi su u vrhu zapada.

avatar
bagra
Tuesday, 20.06.2017
01:10

Sa svim tim igracima ako udju u play off i sve nogom u dupe, lakav crni vrh zapada