PARTIZANOVI NAVIJAČI SU GA VEĆ SRELI: Stigao iz NBA u Evropu, kaže da ga saigrači ODUŠEVLJAVAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 17:12

PARTIZANOVI NAVIJAČI SU GA VEĆ SRELI: Stigao iz NBA u Evropu, kaže da ga saigrači ODUŠEVLJAVAJU

Majk Džejms mu u velikoj meri olakšava posao.

Nekadašnji NBA ol-star učesnik Kemba Voker je ovog leta izazvao tektonske poremećaje kada je stigao u Evropu, tačnije u Monako.

On je sada govorio o tome kako je podneo tranziciju sa NBA na Evroligu. Objasnio je i svoje razloge za čitav poduhvat.

- Želeo sam da doživim novo iskustvo i pokušam da iskusim svet. Zaista sam se lako prilagodio. Saigrači su me dočekali raširenih ruku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i odnosili se prema meni sa puno poštovanja. Privikavanje je bilo veoma lako - rekao je Voker za "Eurohoops", a potom nastavio:

- Kao neko ko dolazi iz SAD-a i prvi put je ovde već duže vreme. Sve što možete da tražite, jeste dobrodošlica na pravi način. I to je ono što veoma cenim kod saigrača. Ovi momci su jedni od najboljih saigrača koje sam ikada imao. Neverovatni su, volim svaki dan da provodim sa njima. Oni ga čine zabavnim.

Mnogi su se pitali kako će se uklopiti sa Majkom Džejmsom, ali on ima samo komplimente za zemljaka.

- Zaista ga je zabavno gledati i meni je dosta olakšao, svi momci su sjajni - zaključio je Voker.

Podsetimo, on je nedavno nastupao u "Beogradskoj areni" protiv Partizana, ali nije se dugo zadržao na terenu i zabeležio je samo tri poena na meču.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.