Osetiću tvoj parfem i sprej za kosu – NBA legenda o čuvanju Jokića VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2023, 20:07

"Osetiću tvoj parfem i sprej za kosu" – NBA legenda o čuvanju Jokića VIDEO

Kevin Garnet, legendarni NBA košarkaš, gostovao je u jednom podkastu sa Metom Barnsom gde je govorio o tome kako bi on čuvao Nikolu Jokića.

Mnogi veruju da je to prosto nemoguće, a Garnet je saglasan da srpski as nije ni približno isti kao bilo koji igrač protiv koga je igrao u karijeri.

Legendarni as Minesota Timbervulvsa i šampion sa Boston Seltiksima je uporedio Jokića sa Dirkom Novickim, ali je istakao način na koji bi on ušao u tuču sa Jokićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Čekaću te na liniji za slobodna bacanja, ali na drugoj strani terena. Čekaću te. Udariću te malo, trčaćemo zajedno, udariću te opet. Osetiću tvoj parfem, tvoj sprej za kosu. Dok dođemo na liniju za tri poena, trčaću nazad jer imam neke obaveze. Ako ideš u pik en rol, bum! Idemo zajedno u pik en rol. Idi ispod nas. Bek ide ispod nas, pokazaću mu ranije. Ne možete da mu date istu stvar svaki put, toliko je pametan! Dovešće te na svoj teren. Ako idemo na ofanzivnu stranu terena, trčaću pre tebe, tražiti loptu. Postaviću jak blok", pričao je u dahu Kevin Garnet.

Videćemo kako će se Entoni Dejvis spremiti za Jokića, pošto prvi meč Denver Nagetsi i Los Anđeles Lejkersi igraju naredne noći od 02.30 po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.