Oglasio se košarkaš kojeg je Britni ščepala VIDEO

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 08:57

Oglasio se košarkaš kojeg je Britni "ščepala" VIDEO

Nakon nemilog događaja, NBA zvezda, Viktor Vembanjame se oglasio.

On je, upitan da prokomentariše incident koji se desio, bio veoma neprijatan i istakao je da ga je Britni zgrabila otpozadi.

"Nisam mogao da prestanem. Ta osoba me je zvala: 'Gospodine, gospodine' i ta osoba me zgrabila s leđa", rekao je Vembanjama i dodao:

"Nisam video šta se desilo jer sam išao pravo i nisam stao. Ta osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me je zgrabila otpozadi — ne na ramenu, ona me je zgrabila s leđa. Znam samo da ju je obezbeđenje odgurnulo. Ne znam sa kolikom silom, ali obezbeđenje ju je odgurnulo. Nisam stao da pogledam da bih mogao da uđem i uživam u lepoj večeri", rekao je on i razbesneo javnost.

"Mislio sam da to nije velika stvar, a onda mi je obezbeđenje Spursa reklo da je to Britni Spirs", izjavio je Vembanjama, pa dodao:

"U početku sam bio kao, 'Šališ se', ali da, ispostavilo se da je to bila Britni Spirs. Nikad joj nisam video lice. Samo sam nastavio da hodam pravo".

Podsetimo, Spirs je podnela policijski izveštaj optužujući čuvara za napad.

Incident se dogodio ispred restorana Catch u hotelu Aria oko 20:30, gde su obožavaoci jurili Spirs i Vembanjama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.