OBRADOVIĆ NACILJAO IGRAČA REALA: Ima i NBA iskustvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 08:48

OBRADOVIĆ NACILJAO IGRAČA REALA: Ima i NBA iskustvo

Žele da se osiguraju na pozicji centra.

Košarkaški klub Monako, koji sa klupe predvodi Saša Obradović, naredne sezone želi da ponovo napadne F4 Evrolige.

Ovoga puta su malo promenili taktiku u dovođenju igrača i okrenuli su se prevashodno domaćim igračima.

Tako su posle Mamadu Žaitea, koji je stigao iz Virtusa, naciljali još jednog Francuza na poziciji pod košem.

U pitanju je donedavno igrač Real Madrida Piter Korneli, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je slobodan u izboru nove sredine.

On je za šampiona Evrolige u proseku postizao 5,8 poena uz 3,1 skok. U karijeri je igrao i u NBA ligi i bio je član Denvera, ali je daleko više igrao za razvojnu ekipu vladajućeg NBA šampiona.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đorđević u Đironi

Izvor: B92, 05.Jul.2023

Srpski košarkaš Stefan Đorđević novi je igrač španske Đirone, saopštio je klub...Đorđević je u klub iz Španije stigao iz Igokee, za koju je prošle sezone u FIBA Ligi šampiona prosečno igrao 20 minuta uz 8,5 poena i 4,5 skokova, a dogovoiro je jednogodišnju saradnju...Đorđević je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.